10 Feestzalen in Antwerpen die je doen wegdromen.

Ja, ik wil! Trouwen doet men in principe maar één keer en daarom kan het maar beter een onvergetelijke dag zijn. Om u te helpen met het vinden van een locatie, kunt u hieronder een ruim aanbod feestzalen bekijken: 1. Feestzaal Kasteel den Brandt Voor wie al van kinds af aan droomt van een sprookjesachtige […]

Ja, ik wil!

Trouwen doet men in principe maar één keer en daarom kan het maar beter een onvergetelijke dag zijn. Om u te helpen met het vinden van een locatie, kunt u hieronder een ruim aanbod feestzalen bekijken:

1. Feestzaal Kasteel den Brandt

Voor wie al van kinds af aan droomt van een sprookjesachtige bruiloft, is er het mooie Kasteel den Brandt. U vindt hier prachtige tuinen, verschillende zalen voor recepties tot wel 400 personen, een prachtige fontein, mogelijkheden voor luxe diners en dat alles omgeven door een landgoed vol historie.

2. Feestzaal Kasteel Rivierenhof

Naast kasteel den Brandt, bevindt zich aan de rand van Antwerpen ook een ander kasteel. In het restaurant en de feestzaal beleeft u hier, omringd door een oase van rust en de prachtige natuur, een mooie dag.

3. Feestzaal HAVN Church

Voor de mensen die houden van een bijzondere touch, is er de mogelijkheid voor een bruiloft in een echte kerk in Antwerpen. Deze kerk geeft een bijzonder tintje aan uw huwelijk, maar geeft u tevens de mogelijkheid om ‘s avonds met de voetjes van de vloer te gaan in de feestzaal in het hart van deze authentieke kerk.

4. Feestzaal – ZOO Antwerpen

 

Het klinkt misschien vreemd, maar de grote dierenliefhebbers kunnen tegenwoordig trouwen in de ZOO van Antwerpen. U wordt niet alleen omgeven door dieren, maar deze dierentuin heeft ook verschillende locaties waar het barst van de historische gebouwen. Zo kunt u onder andere in de wintertuin genieten van het groene hart van de zoo waar een tropisch gevoel u meteen omarmd.

5. Hilton Hotel Antwerpen

Voor de liefhebbers van een chique bruiloft met veel gasten, is er de Belle Époque Zaal in het Hilton Hotel die dient als balzaal. U kunt hier genieten van een royaal diner in een zaal met kroonluchter en sterrenhemel.

6. Feestzaal Theadrôme

Theadrôme is een authentiek theater uit 1912. Het is gedurende de afgelopen jaren gerestaureerd tot een indrukwekkende plek waar de kenmerken van toen en nu samengevoegd zijn in een verbluffend resultaat. U zult het een prachtige plek vinden!

7. Feestzaal De Ark

Tevens een mooie plaats voor een bruiloft en om een onvergetelijk feest te organiseren, is de Ark in Antwerpen. Zoals de naam al doet vermoeden is het een boot die rondom uitzicht biedt op de rivier en de verschillende stadsdelen van Antwerpen.

8. Club Cabane

De liefhebbers van zon, zee en strand kunnen hun huwelijk een zomers jasje aandoen bij Club Cabane. Hier wordt uw bruiloft of feest zo voorbereid dat u het gevoel hebt op het strand te zijn. Een lichte bries, zilte lucht en dit terras aan het water is uw ideale locatie!

9. De Hortensiahoeve

Gerelateerde afbeelding

Voor hen die houden van klasse en uitstraling is de Hortensiahoeve een onvergetelijke plek. U kunt hier trouwen in de tuinen van het privépark dat grenst aan deze locatie.

10. Caponniera Antwerpen

Deze locatie bevindt zich in de verdedigingsgangen van een oud fort in Antwerpen. U kunt hier zowel binnen als buiten genieten van de luxe die deze plaats met zich meebrengt.

de juiste trouwfeestzaal

Klaar voor een onvergetelijk feest?

Vind & Boek de juiste feestzaal met Feestzaalvinden.be

Feestzaalvinden verzamelt alle feestzalen op 1 handig platform. Zo kan jij de ideale feestzaal voor jouw gelegenheid vinden & reserveren. Eenvoudig, snel en zonder verborgen kosten.

Volg Feestzaalvinden op Facebook en blijf altijd op ge hoogte.

Geef een reactie