Zo kiest u de juiste trouwfeestzaal (5 tips)

Ga je binnenkort trouwen? Proficiat! Helaas is het niet makkelijk om de juiste feestzaal te vinden. Maar het is natuurlijk ook niet een onmogelijke opdracht. Met deze 5 tips zal je trouwfeest gegarandeerd plaatsvinden in de juiste plek.

Vijf tips voor het vinden van de juiste trouwfeestzaal

Ga je binnenkort trouwen? Proficiat! Helaas is het niet makkelijk om de juiste feestzaal te vinden. Maar het is natuurlijk ook niet een onmogelijke opdracht. Met deze 5 tips zal je trouwfeest gegarandeerd plaatsvinden in de juiste plek. Succes verzekerd!

de juiste trouwfeestzaal

Tip 1 – Wat willen jullie aan het trouwen uitgeven?

Laat ons maar meteen beginnen met de saaiste tip. Hierna wordt het leuker. Beloofd. Jullie hebben ongetwijfeld al het beeld van dé ideale zaal voor ogen. Fijn. Maar een heel belangrijke vraag is wat jullie budget is. Natuurlijk wil je een onvergetelijke dag beleven, maar wil je na dag 1 van je huwelijk al bankroet zijn? Nee. Spring dus niet verder dan je stok lang is.

Tip 2 – Hoeveel mensen nodig je uit?

Trouwfeesten vier je nooit alleen. Je gasten zijn vaak de sleutel tot het succes van je trouwdag. Natuurlijk wil je jouw familie en beste vrienden graag uitnodigen op jullie bijzondere dag. Maar ook je collega’s of je klasgenoot die je al drie jaar niet meer hebt gezien?

Elke trouwzaal heeft zijn eigen afmetingen. En dus ook een maximaal aantal mensen dat tegelijkertijd in de zaal aanwezig mag zijn. Een feest voor honderd mensen kan echt moeilijk plaatsvinden in een knus salon… Maak keuzes: hoeveel mensen wil je uitnodigen?

Tip 3 – Wie nodig je uit?

Hoe gelukkiger je genodigden zijn, hoe succesvoller je feest is. Als er veel kinderen aanwezig zijn, is het aangeraden om te checken of er een speelhoek ingericht kan worden. Zijn er mensen die niet meer goed ter been zijn of een fysieke beperking hebben, ga dan na hoe toegankelijk de zaal is. Een gezellige hooizolder is voor jou misschien de ideale locatie, maar gaat je oma blij zijn als ze een steile trap omhoog moet om mee te feesten, omdat er geen lift aanwezig is?

Vind & Boek de juiste trouwfeestzaal met Feestzaalvinden.be

Tip 4 – Wat plan je allemaal te doen?

Niet elke zaal is even geschikt voor een trouwfeest. Vind je het belangrijk dat een bandje livemuziek komt spelen, controleer dan zeker de akoestiek van de zaal. Je wilt immers achteraf horen dat je een goede muzieksmaak hebt, niet dat er voortdurend echo’s waren of dat de zaal te klein was voor de muziek die de band speelde.

Als je wil dansen is een vloer met vloerbekleding echt niet wat je wenst. Een mooie, gladde vloer zal zorgen dat iedereen zijn of haar beste dans skills naar boven kan halen. Check zeker ook of de dansvloer goed verlicht is. Niemand wil scheuren maken in de sleep van de bruid…

Tip 5 – Zorg dat je creatief kunt zijn met de zaal

Een trouwfeest moet een onvergetelijk moment zijn. Daarom is het altijd leuk om de feestzaal een personal touch te geven. Je gasten zien dan niet een standaard zaal, maar jullie ideale feestzaal. Dat is wat je wil tijdens je trouwfeest. Jij en je partner willen in de spotlights staan. Vraag dus of je de zaal mag inrichten zoals jij het wenst.

de juiste trouwfeestzaal

Klaar voor een onvergetelijk feest?

Vind & Boek de juiste trouwfeestzaal met Feestzaalvinden.be

Feestzaalvinden verzamelt alle feestzalen op 1 handig platform. Zo kan jij de ideale feestzaal voor jouw gelegenheid vinden & reserveren. Eenvoudig, snel en zonder verborgen kosten.

Volg Feestzaalvinden op Facebook en blijf altijd op ge hoogte.

Geef een reactie